Wie zijn we?

Filmliga Eemsmond Delfzijl, voor de betere films in Uw regio

Sinds 1990 vertoont Filmliga Eemsmond Delfzijl op jaarbasis ca. 30 films in de theaterzaal van Cultureel Centrum De Molenberg te Delfzijl. Gedurende de schoolvakanties worden er kinder- en/of familiefilms gedraaid en op onze vaste dinsdagavond vertonen we tweewekelijks een arthousefilm. Jaarlijks vertonen we in de periode van 4 en 5 mei een oorlogsgerelateerde film.
Regelmatig wordt er een activiteit n.a.v. een film georganiseerd. Bijvoorbeeld een inleiding, muziek, een tentoonstelling en/of een excursie.
In samenwerking met de bibliotheek van Delfzijl worden regelmatig boekverfilmingen vertoond waarbij u vooraf gebruik kunt maken van een “Filmhap” in het restaurant van Theater de Molenberg.
film-145099_640De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk, maar een lidmaatschap biedt u korting op de toegangsprijs en 6 keer per jaar digitale toezending van de filmladder met overzicht van de filmligavoorstellingen in de provincie Groningen.

Voor grote groepen kunnen we op verzoek films draaien! Sinds de voltooiïng van ons digitaliseringsproject bieden wij filmliefhebbers excellent beeld en geluid. Meer informatie omtrent ons filmprogramma kunt u lezen bij het programma van deze site.

 

Telefonisch  zijn we bereikbaar op 06-51854115.